Onlangs mochten Leonore Eijlander en Harm Huizenga, respectievelijk penningmeester en zorgmanager bij Stichting Clarity Verslavingszorg te Heerde, een check in ontvangst nemen die werd aangeboden door dhr. Hulleman van de Rotary Hattem Heerde.

“Heel mooi dat we deze check aangeboden krijgen en het voelt ook als een stukje erkenning”, aldus Harm Huizenga.

Clarity bestaat nu 2 jaar in deze huidige vorm en  timmert aardig aan de weg en hebben al veel mensen kunnen helpen die te kampen hebben of hadden met verslavingsproblematiek. En dat behelst niet alleen puur hulp bij het stoppen van een verslaving maar ook hulp bij maatschappelijke problemen zoals op het werk of moeite hebben met het participeren in de maatschappij. Bij Clarity Verslavingszorg werken gediplomeerde ervaringsdeskundige met de nadruk op de ervaringskundigheid en we zijn 24/7 bereikbaar. Voor mensen die overdag wegens werkzaamheden moeilijk vrij kunnen krijgen zijn we ook in de avonduren en zaterdagmorgen beschikbaar. Verder werken we samen met gerenommeerde klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar onze zorgaanvragers voor een klinische behandeling kunnen worden opgenomen.

“Het mooie bedrag dat de leden van Rotary Hattem Heerde hebben bijeengebracht kunnen we goed gebruiken om uitbreiding mogelijk te maken, want  de groei zit er goed in”, aldus de penningmeester.

2.0 MEETING
Clarity Verslavingszorg heeft elke woensdagavond een groepsmeeting. Op deze meeting kan men delen over zijn of haar verslaving(en).
“Op een laagdrempelige manier wordt er over herstel van verslaving gesproken en we merken dat dit helpende is bij het in herstel blijven van een verslaving. Het maakt dus niet uit of je nog actief verslaafd bent of al in herstel, iedereen is van harte welkom” aldus Harm Huizenga, die zelf bijna 5 ½ geleden is afgekickt van zijn alcoholverslaving.

Tenslotte: Vanaf 7 juli aanstaande is er ook een bijeenkomst voor de naasten van iemand die te kampen heeft met verslaving. Deze bijeenkomsten worden voorgezeten door een ervaringsdeskundige die precies weet wat te doen met gevoelens en emoties die los komen als je een naasten bent van een verslaafde en wat een behandeling doet met de verslaafde.

Voor meer informatie over beide avonden kan je informatie opvragen via 06-23874757 of via info@clarityverslavingszorg.nl